Hotel Miramare

Recenze Hotel Miramare

Lázně Luhačovice

Hotel Miramare - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 64 hodnocení)
(64)

- 13.10.2023 -

Jiří W.

(#75348)

"Veliká spokojenost s personálem a hlavně stravováním.V pobytové části bych doporučil odhlučnění dveří.Jejich bouchání,hlavně po ránu je zbytečně rušivé."

- 2.10.2023 -

Jaroslav T.

(#73212)

"Vše výborné až na stav pokoje Na stropě mapa po plísni."

- 27.7.2023 -

Jindřich P.

(#65576)

"Až na ubytování v pohodě, na pokoji horko, že se nedalo spát, lednice pouze za poplatek, když jsem si ji chtěl tedy pronajmout za poplatek, tak prostě nebyla k dispozici, jinak strava a personál super."

- 22.6.2023 -

Svatoslava H.

(#65073)

"Vše bylo na jedničku. Nemělo to chybu. Stravování vynikající, nebylo žádné jídlo, které by nám nechutnalo. Personál ochotný a usměvavý."

- 31.5.2023 -

Miroslava J.

(#70487)

"bez problému"

- 17.5.2023 -

MILUŠE P.

(#65036)

"Pobyt ,byl velmi příjemný"

- 15.5.2023 -

Antonín D.

(#65890)

"Pobyt s balíčkem "Týden pro zdraví" splnil naše očekávání. Hodnocení jsme vyjádřili hvězdičkami (4x5*) a úroveň celého našeho týdne jako velmi prospěšný jak pro naše zdraví, tak i pro odpočinek a relaxaci. Děkujeme za vaši péči a klidný průběh našeho pobytu. "

- 3.5.2023 -

Miluše S.

(#67027)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Hodně jídla bylo i mnoho ovoce."

- 26.10.2022 -

Zdenka D.

(#59574)

"Byli jsme velmi spokojeni s pobytem v Miramare -seniorský pobyt ,měli jsme apartmán ale mírné rušení v pokoji č.560 asi spouštění nějakého zařízení .Jinak velmi spokojení se stravováním a personálem vstřícné jednání a děkujeme manželé Dressnerovi."

- 26.8.2022 -

Jiří V.

(#53421)

"Pobyt ve Vaše zařízení byl perfektní byli jsme velice spokojeni."

Odpověď:
Dobrý de,
moc děkujeme za vaši kladnou reakci.
vedení hotelu
- 10.8.2022 -

Marie Z.

(#55489)

"Byly jsme u vás tři kamarádky a jsme všechny spokojené velice. Krásné místo téměř v centru, čisto, všude blízko, hezké počasí, možnost parkování u hotelu. Služby na úrovni, všichni vstřícní, procedury během dopoledne, takže jsme měly čas i na osobní aktivity. Ze všeho nejvíc jsme jásaly nad úrovní kuchyně - všechna jídla vychucená, krásně na talíři upravená, možnost různých druhů salátů, předkrmy, dezerty,...personál usměvavý, rychlý a přátelský. Pokud znovu do Luhačovic, tak k vám, budu dávat i doporučení."

- 27.4.2022 -

Dagmar H.

(#57448)

"Vinikajici byli jsme spokojeni akorat pocasi mohlo byt trochu lepsi. Ale na duben super."

Odpověď:
Děkujeme za kladné hodnocení, příště bude i počasí!
J.Černá
- 9.3.2022 -

Lenka M.

(#53851)

"Byli jsme spokojeni."

- 17.11.2021 -

Hana P.

(#48526)

"S poytem jsem byla velmi spokojena, do lazni jezdim uz 12 roku, jsou zde velmi mili a vstricni"

- 4.11.2021 -

Karel K.

(#50233)

"Vřele doporučujeme."

- 4.8.2021 -

Rudolf S.

(#50263)

"Naprosta spokojenost"

- 2.8.2021 -

Jan S.

(#47563)

"k naprosté dokonalosti pobytu chybí snad jedině výměna sestry, která plánuje procedury a na tlumočenou žádost lékaře o změnu plánu procedur reaguje velmi hlasitě a vulgárně (zřejmě, aby si to užili všichni pacienti v čekárně) a dle informací od čekajících je to u ní stálý projev při každém požadavku na činnost"

- 10.6.2021 -

Jaroslava K.

(#47368)

"Velice jsme byli spokojeni s ochotou veškerého personálu. Moc pěkně je zrekonstruovaný bazén a systém 5 osob na půl hodiny byl vynikající. Propojení všech budov hotelu je výborné. Bydleli jsme v budově Perštýn pokoj č. 10, kde se nám moc líbilo, jen tam je hodně opotřebovaný koberec. Rádi bychom váš hotel opět v příštím roce navštívili. "

- 10.3.2021 -

Kamil A.

(#46305)

"velmi jsme byli spokojeni"

- 3.12.2019 -

Ctibor H.

(#38997)

"Pobyt byl příjemný, jen nám na pokoji po celou dobu nepříjemně zaváněl odpad ze sprchy a WC. Jídlo taky dobré, ale jedna večeře formou bufetu byla nedostačující. Ač jsme dorazili včas, jídlo na nás téměř nezbylo."

Předchozí123


';