Hotel Miramare

Recenze Hotel Miramare

Lázně Luhačovice

Hotel Miramare - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 75 hodnocení)
(75)

- 12.7.2024 -

Libuše M.

(#80980)

" Manželka a já jsme byli velice spokojeni s ubytováním a se stravováním. S léčebnými procedurami jsem byl též velice spokojen. Manželka, vzhledem ke svému zdravotnímu postižení, nemohla obdržet potřebné procedury, protože některé vhodné procedury byly již obsazeny. To ale nesnižovalo naši celkovou spokojenost. Pokud nám to zdraví dovolí, rádi si tento pobyt u Vás zopakujeme. Jan Vodička."

- 19.6.2024 -

Jana K.

(#83743)

"Vše bylo super"

- 16.5.2024 -

Petr N.

(#78354)

"Velmi spokojen. Chci vyzvednout ochotu a vstřícnost personálu při ubytování i během pobytu."

- 25.4.2024 -

Ludmila R.

(#80967)

"Velmi spokojeni!"

- 18.4.2024 -

Věra M.

(#83388)

"Byli jsme spokojení až na nějaké drobnosti (nesvítila lampička, v ovladači k televizoru chyběly baterie). "

- 3.4.2024 -

Jindřiška K.

(#84073)

"Příjemný pobyt, všechno jak má být. Budu se vracet."

- 3.4.2024 -

Jindřiška H.

(#80249)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Personál byl vstřícný a milý moc se nám u vás líbilo, doufám že příští rok si pobyt zopakujeme."

- 21.3.2024 -

Ludmila P.

(#78192)

"Rezervace byla rychlá a bezproblémová. Služby velice kvalitní a personál ochotný, příjemný a vstřícný. Všem velké díky. Jediná věc, která mi pokazila příjemný pobyt, je velmi zanedbaný les, ale to vy neovlivníte. Jinak velice děkuji za příjemný pobyt a těším se příště. Ludmila Polášková"

- 20.3.2024 -

Kamila K.

(#78277)

"Vše bylo perfektní. "

- 13.10.2023 -

Jiří W.

(#75348)

"Veliká spokojenost s personálem a hlavně stravováním.V pobytové části bych doporučil odhlučnění dveří.Jejich bouchání,hlavně po ránu je zbytečně rušivé."

- 2.10.2023 -

Jaroslav T.

(#73212)

"Vše výborné až na stav pokoje Na stropě mapa po plísni."

- 27.7.2023 -

Jindřich P.

(#65576)

"Až na ubytování v pohodě, na pokoji horko, že se nedalo spát, lednice pouze za poplatek, když jsem si ji chtěl tedy pronajmout za poplatek, tak prostě nebyla k dispozici, jinak strava a personál super."

- 22.6.2023 -

Svatoslava H.

(#65073)

"Vše bylo na jedničku. Nemělo to chybu. Stravování vynikající, nebylo žádné jídlo, které by nám nechutnalo. Personál ochotný a usměvavý."

- 31.5.2023 -

Miroslava J.

(#70487)

"bez problému"

- 17.5.2023 -

MILUŠE P.

(#65036)

"Pobyt ,byl velmi příjemný"

- 15.5.2023 -

Antonín D.

(#65890)

"Pobyt s balíčkem "Týden pro zdraví" splnil naše očekávání. Hodnocení jsme vyjádřili hvězdičkami (4x5*) a úroveň celého našeho týdne jako velmi prospěšný jak pro naše zdraví, tak i pro odpočinek a relaxaci. Děkujeme za vaši péči a klidný průběh našeho pobytu. "

- 3.5.2023 -

Miluše S.

(#67027)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Hodně jídla bylo i mnoho ovoce."

- 26.10.2022 -

Zdenka D.

(#59574)

"Byli jsme velmi spokojeni s pobytem v Miramare -seniorský pobyt ,měli jsme apartmán ale mírné rušení v pokoji č.560 asi spouštění nějakého zařízení .Jinak velmi spokojení se stravováním a personálem vstřícné jednání a děkujeme manželé Dressnerovi."

- 26.8.2022 -

Jiří V.

(#53421)

"Pobyt ve Vaše zařízení byl perfektní byli jsme velice spokojeni."

Odpověď:
Dobrý de,
moc děkujeme za vaši kladnou reakci.
vedení hotelu
- 10.8.2022 -

Marie Z.

(#55489)

"Byly jsme u vás tři kamarádky a jsme všechny spokojené velice. Krásné místo téměř v centru, čisto, všude blízko, hezké počasí, možnost parkování u hotelu. Služby na úrovni, všichni vstřícní, procedury během dopoledne, takže jsme měly čas i na osobní aktivity. Ze všeho nejvíc jsme jásaly nad úrovní kuchyně - všechna jídla vychucená, krásně na talíři upravená, možnost různých druhů salátů, předkrmy, dezerty,...personál usměvavý, rychlý a přátelský. Pokud znovu do Luhačovic, tak k vám, budu dávat i doporučení."

Předchozí1234


';