Hotel Miramare

Recenze Hotel Miramare

Lázně Luhačovice

Hotel Miramare - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 38 hodnocení)
(38)

- 7.1.2018 -

Olga P.

"Dobry deň,naš pobyt bol velmi dobry ,čas procrdur dodržany všetko klapalo,krasne prostredie a areal kupelov parkovanie a ubytovanie v recepcii bez zbytočneho mrhania časom-proste dobrý výber."

- 19.12.2017 -

Jiří K.

"Velmi spokojeni až na sprchovací kout,který je malý a špatně fungující sprchová baterie,která má již své za sebou. "

- 23.4.2016 -

Anonym

"Moc se nám to líbilo."

- 22.9.2015 -

Anonym

"Strava velmi dobrá a pestrá, služby léčebny výborné, jen dokoupení dalších služeb je velice drahé. Po všech stránkách profesionální přístup personálu."

- 3.7.2015 -

Anonym

"Vchod není na Bezručové ulici -klamání klientů Uveden v katalogu televize se satelitem - skutečnost pouze torzo satelitu -lépe bez satelitu a všechny české stanice!!! Pobyt v Luhačovicích s léčebnými pitnými prameny, ale nabídka chlazeného pramene Vincentky není -jen džusy a slazené limonády Klient neví předem číslo pokoje -patro, kde bude ubytován, to se doví až při příjezdu na recepci-klient platí předem a nezná tyto údaje"

- 28.3.2015 -

Anonym

"Spokojena."

- 31.7.2014 -

Anonym

"Velmi příjemný hotel,ochotný personál,dobrá strava.Chtěla bych pochválit zvláště rehabilitační personál.Kritika je jen na bazén,chtěl by osvětlit,více zeleně.Určitě se vrátím."

- 2.7.2014 -

Anonym

"Stoprocentní spokojenost."

- 30.6.2014 -

Anonym

"Byli jsme opravdu spokojeni a letos vzáří si pobyt zopakujeme. Zatloukalovi"

- 31.10.2013 -

Anonym

"Píši hodnocení za své staříky :-), ale musím říct, že přijeli moc nadšeni a spokojeni, a určitě, jestli jim to zdraví dovolí, vás navštíví v příštím roce znovu. S pozdravem Milena Špirková"

- 25.7.2013 -

Anonym

"S pobytem v lázních v hotelu Miramare jsem byla velmi spokojena.Ocenuji to,že v pobytu " lázně na zkoušku" jsem si mohla po dohodě s paní doktorkou vybrat procedury které mi vyhovovaly a byly prospěšné.Všechny služby i stravování byly na velké úrovni a myslím si,že i dosti náročný klient může být velmi spokojen.Velká výhoda je také v tom,že všechny léčebné procedury jsou v jednom komplexu."

- 30.1.2013 -

Anonym

"Byla jsem celkem spokojená, bazén by mohl být teplejší."

- 25.11.2012 -

Anonym

"Pobyt v hotelu Miramare byl velmi příjemný a rádi jej příští rok zopakujeme. Kaslovi"

- 7.11.2012 -

Anonym

"Ubytování nerušeno vnějšími ani vnitřními vlivy, na pokoji starší nábytek, zastaralá televize s poměrně nekvalitním obrazem. Na pokoji i v hotelu čisto, teplo. Vstupní prohlídka lékařem velice kvalitní,personal hotelu vstřícný, slušný, milý. Úvodní seznámení s hotelem, službami,lázeňstvím v Luhačovicích, bylo velice kladně hodnoceno ůčastníky. Hotel doporučuji ostatním klientům. L. Urban"

12Další


';