Hotel Libenský

Recenze Hotel Libenský

Lázně Poděbrady

Hotel Libenský - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 40 hodnocení)
(40)

- 11.5.2022 -

Věra K.

(#57341)

"V Poděbradech jsem prožila 4 krásné dny s kamarádkou. S pobytem, ubytováním, jídlem i procedurami a hlavně profesionální vstřícností celého personálu hotelu Libenský jsem byly maximálně spokojeny. Určitě se vrátíme. "

- 27.4.2022 -

Marie G.

(#56919)

"Byli jsme moc spokojeni, dokonce i počasí nám přálo. Poděbrady na jaře nemají chyby."

- 1.4.2022 -

Eva R.

(#55357)

"Velice"

- 30.3.2022 -

Jana H.

(#55874)

"S Pobytem jsem byla spokojena."

- 21.3.2022 -

František F.

(#54532)

"Naprostá spokojenost jak s ubytováním a vydatným jídlem vše proběhlo dle našich představ."

- 3.2.2020 -

Václav K.

(#40707)

"S pobytem jsme byli spokojeni. "

- 24.12.2019 -

Alena B.

(#39139)

"S lázeňským pobytem jsem byla velmi spokojená, milý a ochotný personál, nádherné město. Určitě si letos dopřeju ještě jeden delší pobyt."

- 14.11.2019 -

Yvona S.

(#36249)

"Byly jsme spokojeny, až na ty rozbité dveře."

- 26.10.2019 -

Hana K.

(#37608)

"velmi spokojená"

- 8.10.2019 -

Josef K.

(#37196)

"Babička a dědeček byli spokojeni...."

- 8.10.2019 -

Pavel P.

(#36510)

"ochota, vstřícnost. neshledal jsem negativa"

- 5.10.2019 -

Marianna P.

(#37531)

"Moc se mi u vás líbilo.určite si pobyt u vás zopakuji.peštová"

- 20.9.2019 -

Jana K.

(#34677)

"S pobytem jsem velice spokojená a určitě se budu vracet."

- 20.8.2019 -

Alena H.

(#35160)

"pobyt super,jen drzá arogantní paní uklízečka,ani nezaklepala a vešla,to jeden den a druhý to samě a rovnou se mezi nás vřítila s vysavačem a opět její drzý komentář,asi hřeší na to,že je uklizeček málo,jinak všude personál velmi ochotný"

- 14.7.2019 -

Marta L.

(#32528)

"S pobytem jsem byla celkem spokojená, v hotelu chybí na pokojích klimatizace . Také s kulturním vyžitím to v Poděbradech není moc slavné a chybi tam také koupaliště nebo volný přístup do bazénu.."

- 12.7.2019 -

Marie E.

(#32953)

" velice spokojeni"

- 9.7.2019 -

Jaroslav Č.

(#35034)

"Z pobytu jsme nadšeni. Na průběhu pobytu jsme neobjevili nic negativního, snad jen to, že byl krátký. Příště si u Vás zarezervujeme více dní."

- 3.7.2019 -

helena Ř.

(#34383)

"Pobyt a procedury v hotelu Libenský se nám líbí. Byli jsme již vloni. Vstřícné chování zaměstnanců, příjemné prostředí, procedury v hotelu. A co se nepovedlo, byli jsme ubytováni v pokoji , kde každé ráno o půl páté jsme byli vzbuzeni a nejen my, ale i klienti z hotellu Tlapák tím, že zásobování a vykládání různých beden na vozíky a zase zpětně z hotelu bylo velmi nešetrné. PRostě házení beden na vozík a zpětně do auto. Zabuchování dveří u auta, a to vše od půl páté.Šlo by to šetrněji. Chápu, že je to nutné, ale rámus se ozýval celou ulicí. "

- 2.7.2019 -

Zdena B.

(#34997)

"Super , pobyt si znovu zopakuji ."

- 26.6.2019 -

Hana Š.

(#34950)

"Byly jsme spokojeni až na bazén který sice je v hotelu ale dostat se tam není snadné "

Předchozí12


';