Hotel Romantick

Recenze Hotel Romantick

Lázně Třeboň

Hotel Romantick - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 51 hodnocení)
(51)

- 14.2.2020 -

Eva R.

(#40565)

"Byli jsme spokojeni, jelikoz jsme si jeli na vikend odpocinout a s tim jsme take k pobytu pristupovali. Pobyt byl darek a splnil ucel. Personal byl moc mily, ale ubytovani bylo pod ocekavani - pokoj nebyl dobre uklizen, v polickach byl prach, nocni stolky neutrene - na jednom dokonce lepkave skvrny, podlaha v koupelne nebyla vytrena vsude (napr pod zachodem). Druhy den na nas pokojova sluzba zapomnela a v nasem pokoji nebyla. Vyresila to pak mila pani recepcni. Trochu sok byl kdyz jsme do relaxacni zony poprosili o zupany, ktere jsme meli mimochodem v balicku, a recepcni prinesla dva - zrejme uz erarni, uz nosene zupany ruzove a modre barvy. Myslim, ze toto do dnesni doby nepatri. Misa s ovocem ktera byla v relax mistnosti by zaslouzila trochu vice pozornosti, zvlast pote, co pred nami byli jini lide a hroznove vino bylo obrane, mandarinky tvrde a jablka tam jiz nejakou dobu zrejme byly. Pobyt splnil ucel, ale bohuzel si nejsem jista, zda bychom se do hotelu vratili. Spise ne."

- 29.11.2019 -

Zdenek O.

(#38077)

"Vsechno bylo na nejvyšší urovni! Dekujeme personalu! Ale 5-chodove menu jsme nezvladli… Je to prilis moc... "

- 11.11.2019 -

Alexandra H.

(#37756)

"S pobytem jsme byli velice spokojeni, není co vytknout. Všichni byli velice milí a ochotní!"

- 20.10.2019 -

Jiřina P.

(#36419)

"Ubytování bylo luxusní, personál také, vyzdvihla bych jednání slečny recepční Karochové, byla skvělá, procedury dobré jen na masáž by jste měli přijmout někoho mladšího, jídlo dobré, já nejím moc řízky a v jiných jídlech je malý výběr a restaurace brzy zavírá, což nás zaskočilo. Jinak super a budeme doporučovat dál. Děkujeme. "

- 14.10.2019 -

Lenka H.

(#37352)

"Byli jsme velice spokojeni,rádi se napříště vrátíme."

- 2.10.2019 -

Marián J.

(#34835)

"Nemám co vytknout"

- 25.9.2019 -

Luděk Ř.

(#35571)

"Moc se nám s manželem líbilo, všichni zaměstnanci hotelu byli milí a ochotní, personál restaurace usměvavý a laskavý."

- 18.9.2019 -

Ladislav Š.

(#36622)

"Bez výhrad"

- 4.9.2019 -

Jitka V.

(#31983)

"Velice se nám pobyt líbil."

- 30.7.2019 -

Stanislav O.

(#35988)

"Velmi spokojeni"

- 21.6.2019 -

Ladislava P.

(#33161)

"Pouze uklid pokulhaval podlaha jinak fajn"

- 21.6.2019 -

Milada N.

(#33135)

"podrobný popis naší spokojenosti jsem poslala jako odpověď na Váš e-mail "

- 21.6.2019 -

Eva D.

(#33079)

"Opakovaný pobyt, prvně asi 4roky- bez připomínek, spokojeni, nyní opět spokojeni s personálem, pobytem , vlastně se vším. Doporučujeme i svým známým i nejbližším"

- 21.6.2019 -

Ivana N.

(#33334)

"U pobytu bych vytkla, velikost pokoje. Pokoj byl velice malý. Jelikož v hotelu se nachází řízková restaurace, bylo celý den od rána do noci slyšet naklepávání řízků. Ještě že bylo hezky a dalo se byt celé dny venku. Dále byl problém, že se v hotelu nedalo nic najíst ani napít bez předchozí rezervace. Restaurace byla neustále přeplněná lidmi které v hotelu nabyli ubytovaní a ubytovaní hosté neměli šanci. Jinak Hotel má dobrou polohu vůči městu a všem památkám. Ochotný personál."

- 21.6.2019 -

Blanka K.

(#34955)

"S pobytem jsem byla naprosto spokojena po všech stránkách. Večeře skvělé-gurmánský zážitek-:) Třeboň nabizi hezké zážitky...."

- 26.4.2019 -

Hana C.

(#33451)

"Byli jsme velice spokojeni, procedury nehodnotím, neb jsem je neabsolvovala. Celkově jsme byli velice spokojeni. "

- 26.4.2019 -

paní V.

(#33253)

"Dobrý den, moc se nám líbilo, jak jídlo, hotel i město, personál příjemný, děkujeme Vrtiškovi "

- 29.3.2019 -

Milan K.

(#30806)

"Velice spokojen, doporučuji i ostaním"

- 14.3.2019 -

Jarmila Ř.

(#31386)

"Spobytem jsem byla spokojená velmi jenom by bylo dobré ujasnit cenu co je velký a malý pes protože mám pejska do 10 kg a jen v Romantiku platím za velkého psa. A dále se mi nelíbilo že si zaplatím Velnes a domnění že je vše připraveno vlezu do vířivky a pak zjistím že není zapnuta sauna a musím se prevlect a jít upozornit personál. To byli jen takové malé nedostatky jinak jsem byla opravdu spokojena. S prubehe"

- 14.3.2019 -

Marcela M.

(#31832)

"Naprosto dokonale sluzby"

Předchozí123


';