Hotel Romantick

Recenze Hotel Romantick

Lázně Třeboň

Hotel Romantick - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 51 hodnocení)
(51)

- 14.2.2020 -

Eva R.

"Byli jsme spokojeni, jelikoz jsme si jeli na vikend odpocinout a s tim jsme take k pobytu pristupovali. Pobyt byl darek a splnil ucel. Personal byl moc mily, ale ubytovani bylo pod ocekavani - pokoj nebyl dobre uklizen, v polickach byl prach, nocni stolky neutrene - na jednom dokonce lepkave skvrny, podlaha v koupelne nebyla vytrena vsude (napr pod zachodem). Druhy den na nas pokojova sluzba zapomnela a v nasem pokoji nebyla. Vyresila to pak mila pani recepcni. Trochu sok byl kdyz jsme do relaxacni zony poprosili o zupany, ktere jsme meli mimochodem v balicku, a recepcni prinesla dva - zrejme uz erarni, uz nosene zupany ruzove a modre barvy. Myslim, ze toto do dnesni doby nepatri. Misa s ovocem ktera byla v relax mistnosti by zaslouzila trochu vice pozornosti, zvlast pote, co pred nami byli jini lide a hroznove vino bylo obrane, mandarinky tvrde a jablka tam jiz nejakou dobu zrejme byly. Pobyt splnil ucel, ale bohuzel si nejsem jista, zda bychom se do hotelu vratili. Spise ne."

- 29.11.2019 -

Zdenek O.

"Vsechno bylo na nejvyšší urovni! Dekujeme personalu! Ale 5-chodove menu jsme nezvladli… Je to prilis moc... "

- 11.11.2019 -

Alexandra H.

"S pobytem jsme byli velice spokojeni, není co vytknout. Všichni byli velice milí a ochotní!"

- 20.10.2019 -

Jiřina P.

"Ubytování bylo luxusní, personál také, vyzdvihla bych jednání slečny recepční Karochové, byla skvělá, procedury dobré jen na masáž by jste měli přijmout někoho mladšího, jídlo dobré, já nejím moc řízky a v jiných jídlech je malý výběr a restaurace brzy zavírá, což nás zaskočilo. Jinak super a budeme doporučovat dál. Děkujeme. "

- 14.10.2019 -

Lenka H.

"Byli jsme velice spokojeni,rádi se napříště vrátíme."

- 2.10.2019 -

Marián J.

"Nemám co vytknout"

- 25.9.2019 -

Luděk Ř.

"Moc se nám s manželem líbilo, všichni zaměstnanci hotelu byli milí a ochotní, personál restaurace usměvavý a laskavý."

- 18.9.2019 -

Ladislav Š.

"Bez výhrad"

- 4.9.2019 -

Jitka V.

"Velice se nám pobyt líbil."

- 30.7.2019 -

Stanislav O.

"Velmi spokojeni"

- 21.6.2019 -

Ladislava P.

"Pouze uklid pokulhaval podlaha jinak fajn"

- 21.6.2019 -

Milada N.

"podrobný popis naší spokojenosti jsem poslala jako odpověď na Váš e-mail "

- 21.6.2019 -

Eva D.

"Opakovaný pobyt, prvně asi 4roky- bez připomínek, spokojeni, nyní opět spokojeni s personálem, pobytem , vlastně se vším. Doporučujeme i svým známým i nejbližším"

- 21.6.2019 -

Ivana N.

"U pobytu bych vytkla, velikost pokoje. Pokoj byl velice malý. Jelikož v hotelu se nachází řízková restaurace, bylo celý den od rána do noci slyšet naklepávání řízků. Ještě že bylo hezky a dalo se byt celé dny venku. Dále byl problém, že se v hotelu nedalo nic najíst ani napít bez předchozí rezervace. Restaurace byla neustále přeplněná lidmi které v hotelu nabyli ubytovaní a ubytovaní hosté neměli šanci. Jinak Hotel má dobrou polohu vůči městu a všem památkám. Ochotný personál."

- 21.6.2019 -

Blanka K.

"S pobytem jsem byla naprosto spokojena po všech stránkách. Večeře skvělé-gurmánský zážitek-:) Třeboň nabizi hezké zážitky...."

- 26.4.2019 -

Hana C.

"Byli jsme velice spokojeni, procedury nehodnotím, neb jsem je neabsolvovala. Celkově jsme byli velice spokojeni. "

- 26.4.2019 -

paní V.

"Dobrý den, moc se nám líbilo, jak jídlo, hotel i město, personál příjemný, děkujeme Vrtiškovi "

- 29.3.2019 -

Milan K.

"Velice spokojen, doporučuji i ostaním"

- 14.3.2019 -

Jarmila Ř.

"Spobytem jsem byla spokojená velmi jenom by bylo dobré ujasnit cenu co je velký a malý pes protože mám pejska do 10 kg a jen v Romantiku platím za velkého psa. A dále se mi nelíbilo že si zaplatím Velnes a domnění že je vše připraveno vlezu do vířivky a pak zjistím že není zapnuta sauna a musím se prevlect a jít upozornit personál. To byli jen takové malé nedostatky jinak jsem byla opravdu spokojena. S prubehe"

- 14.3.2019 -

Marcela M.

"Naprosto dokonale sluzby"

Předchozí123


';