Hotel Romantick

Recenze Hotel Romantick

Lázně Třeboň

Hotel Romantick - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 51 hodnocení)
(51)

- 9.1.2019 -

Jitka L.

"Krásné,milé,odpočinkové "

- 23.11.2018 -

Nina P.

"Dobrý den, opravdu jsme nečekali tak vstřícné jednání, takže není nic, co bychom vytkli. "

- 27.10.2018 -

Václav S.

"Bez problému."

- 26.10.2018 -

Vlastimila s.

"Dobrý den, děkujeme za krásný víkend. Personál byl velmi vstřícný a hlavně bychom chtěly poděkovat panu masérovi. Masáž nám napravila záda i výkon byl velmi příjemný. Děkujeme. Vlasta Scheuflerová a Eva Rysová. "

- 12.10.2018 -

p. P.

"Velmi příjemné."

- 4.9.2018 -

Stanislava Z.

"S pobytem jsem byla celkem spokojena, jenom v koupelně byly silně cítit pachy z kuchyně, které pokud jsem dosti nevětrala se dostávaly i do pokoje. "

- 28.8.2018 -

Ilona K.

"Byli jsme velice spokojeni.Jen vířivka v přetrvávajících vysokých teplotách měla mít možnost snížit teplotu vody i teplotu v místnosti. "

- 14.8.2018 -

Jindřich D.

"Pobyt byl velice příjemný a pohodový. Hotel i restauraci doporučujeme všem známým."

- 16.6.2018 -

František Č.

"Byli jsme velmi spokojeni"

- 11.6.2018 -

Roman P.

"Pobyt v Hotelu Romantick byl absolutně bezchybný. Vyzdvyhnout bychom chtěli především úžasný personál, stále usměvavý a vstřícný. Jídlo vyborné, pokoje čisté, útulné. Procedury super. Jezdíme každý rok někam jinam na wellness, ale sem se určitě rádi vrátíme. Pyskatí"

- 6.6.2018 -

Zdeněk B.

"Konečně zase jeden hotel na perfektní úrovni, vše podle našich představ. Na všechno dáváme pět hvězdiček. Snad jen župany k zapůjčení - kupte i větší pro pořádný chlapy."

- 31.5.2018 -

Jan M.

"Pobyt se nám líbil.Nabídka večeří byla pro nás neobvyklá svým složením."

- 27.5.2018 -

Eva P.

"Maximální spokojenost. Určitě se rádi vrátíme."

- 25.4.2018 -

Ondřej F.

"Byli jsme velice spokojeni s pobytem,vydařilo se i počasí"

- 9.10.2017 -

Věra Š.

"vše bylo vpořádku děkujeme šimonovi."

- 25.9.2017 -

Ludmila H.

"Byly jsme velmi spokojeny s pobytem, ale procedura mimo hotel nesplnila to, co se od ní očekávalo."

- 30.8.2017 -

Milan P.

"Vždy běhen pobytu velká spokojenost,proto se tak rádi vracíme.Negativně lze hiodnotit jen podávání večeří oproti předchozím létů.Nevěděli jsme co se bude podávat a tak jsme si nemohli přizpůsobit oběd y,které jsme podle situace absolvovali pokaždé jinde. Děkuje za krásný pobyt za rok nashledanou. Manželé Pecháčkovi"

- 21.7.2017 -

Lenka U.

"Velice příjemný hotel i personál, jediné nepříjemné bylo od rána klepání řízků, které se rozléhalo po celém hotelu i do druhého patra kde jsme byli ubytováni."

- 21.7.2017 -

Pavel D.

"Byli sme velmi spokojeni."

- 10.7.2017 -

Jiřina P.

"Byly jsme s maminkou velmi spokojené. Já už jsem byla v hotelu již podruhé, takže jsem vsadila při výběru na jistotu a udělala jsem dobře."



';