Lanovky a vodní parky v ceně pobytů od 23.4.-30.11.2023

Lanovky a vodní parky v ceně pobytů od 23.4.-30.11.2023

od 23.4.2023 do 30.11.2023

Vážení klienti,

dovolujeme si Vás informovat, že i v období letní sezóny 2023 získávají hosté hotelů TMR lanovky a vodní parky v ceně pobytu!

Jízdenky na lanovky ve Vysokých Tatrách lze využít ke zpáteční jízdě ve vybraných úsecích: Tatranská Lomnica - Skalnaté Pleso nebo Starý Smokovec - Hrebienok nebo Štrbské Pleso - Solisko, dle aktuálního provozu lanových drah. Jízdenka na lanovku neplatí pro trasu Skalnaté Pleso - Lomnický štít. Jízdenka na lanovku v Nízkých Tatrách lze využít ke zpáteční jízdě v úsecích Bílá pouť - Průhyba - Chopok - Kosodřevina - Krupová a stejnou trasou zpět. Z Chopku Jih platí na stejnou trasu v opačném směru.

Ve vodních parcích Tatralandia a Bešeňová mohou hosté čerpat během pobytu celodenní Aqua ticket (bazény, tobogány, vodní atrakce). Neplatí pro vstup do saunových světů s výjimkou ubytování v resortních hotelech Bešeňová, kde je součástí služeb i jednorázový vstup do saunového světa Harmonie na max. 3 hod./denně. Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 23. 4. 2023 do 30. 11. 2023 (poslední den check-out) rezervované kdykoli před nebo po 23. 4. 2023 prostřednictvím smluvních partnerů TMR (cestovních kanceláří a agentur).

UPOZORNĚNÍ: Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet služeb celkem (lanovky a vstupy) se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v jeden den lze využít jen jednu službu - lanovku nebo vodní park. Nabídka se vztahuje na slovenské TMR hotely, s výjimkou produktu: Noc na Chopku.