Akademik Běhounek

Recenze Akademik Běhounek

Lázně Jáchymov

Akademik Běhounek - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 91 hodnocení)
(91)

- 27.1.2020 -

Jarmila Z.

"Spokojenost maximální."

- 4.1.2020 -

Pavel F.

"Velmi spokojeni s ubytováním a stravování a rovněž s nabídkou kulturních pořadů Chyběla nám možnost doobjednání dalších procedur ( masáže,lymfatické masáže a masáž plošky nohou)"

- 2.1.2020 -

Antonín B.

"Pobyt byl super, pro nás první takto strávené vánoce.Neskutečná strava, vše klapalo na 110%, tedy nad očekávání. Rádi si zopakujeme. Občas si samozřejmě člověk povzdechl nad tím, že "o dovolené" vstává před sedmou, aby stihl naplánovanou proceduru. Zde malinká rezerva v rozvrhu, ale chápeme, že jsme v lázních, kde má personál svou pracovní dobu...Děkujeme za krásný pobyt. U procedur 4 hvězdičky ne kvůli kvalitě a ochotě personálu, ale kvůli vstávání a malinko i jejich skladbě. Ale byly to "lázně na zkoušku", takže to je jen poznámka k tomuto druhu pobytu ( radonové koupele fajn, ale asi v daném rozsahu je to málo ...). Až k vám přijedu na křížkové, tak je vše jasné..."

- 6.12.2019 -

Alena Č.

"Byla jsem velmi sppkojena již podruhé.. Budu se snažit ppřiject znovu."

- 5.12.2019 -

Alžběta T.

"Pobyt byl pro nás vyhovující. "

- 4.12.2019 -

Jiří L.

"Pobyt v Jáchymově jako každý rok super, jen nervozita personálu se občas projevila"

- 4.12.2019 -

Hana V.

"Moc spokojeni."

- 2.12.2019 -

Lenka L.

"Dobrý den, byla jsem spokojená až na dvě věci. Nepodařilo se mně dostat se do bazénu (jako navíc placená procedura), neboť bylo neustále obsazeno. Chtěl jsem si také objednávat masáže navíc, což také nebylo možné pro nedostatek personálu."

Odpověď:
Dobrý den paní Lázňovská,
velmi nás potěšilo, že jste byla spokojená s pobytem v našem lázeňském hotelu
Běhounek..Náš rehabilitační bazén, Kneippův chodník a whirlpool je možno navštívit denně 60 min. ve vyhrazeném čase dle volné kapacity na což upozorňujeme na našich webových stránkách. Při naší velké obsazenosti je tak nutno bazén a masáže rezervovat předem. Děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další návštěvu !
Renata Viktorová
Manager pro klientský servis
______________________________
- 11.11.2019 -

Milena S.

"Dobrý den, vše hodnotím kladně s výjimkou stravování. Nemyslím kvalitu jídla, ale nedostatečný prostor v jídelně, nedostatek místa na stole i kolem něj - malé stolečky, rozhodně ne pro 4 lidi. Milena Součková"

- 4.11.2019 -

Dagmar C.

"jediné mínus- dva dny jsme čekaly na volný vstup do bazénu, který nám byl přislíben v nabídce při výběru balíčku, děkuji Celundová"

- 31.10.2019 -

Zdeněk C.

"vše bylo perfektní, nejlepší lázeňské ubytování, ochotný personál, rádi přijedeme "

- 27.9.2019 -

Marie F.

"Vynikající, zvláště kuchyně, lázeňská péče skvělá. Přijedeme znovu. "

- 23.9.2019 -

Vladimír H.

"Bez připomínek. Doporučení úpravy značení : Nevhodné a nedostatečné označení odbočky z hlavní ulice k areálu Běhounek."

- 22.9.2019 -

Pavel S.

"Spokojeni,vůbec nemáme připomínky. Jen zajistěte,aby rostly houby."

- 9.9.2019 -

Pavel F.

"velmi spokojeni"

- 25.7.2019 -

Irena Š.

"Pobyt jsme si s manželem koupili již druhý rok jako dovolenou právě proto, že chceme alespoň někdy tzv. "úplně vypnout" a nechat o sebe pečovat. Samozřejmě že tím uděláme i něco pro své zdraví i když procedury " v balíčku" jsou z většiny relaxační. I tak jsme byli spokojeni."

- 15.7.2019 -

Helena D.

"Pobyt byl velmi příjemný k naší spokojenosti."

- 23.6.2019 -

Marie U.

"Maximální spokojenost, kvalita služeb na velmi dobré úrovni."

- 22.6.2019 -

Petr K.

"S pobytem v lázeňském domě Běhounek jsme byli velice spokojeni. Již jsme zde byli několikrát jako samoplátci a určitě se chceme opět ve stejném termínu vrátit! "

- 21.6.2019 -

Milena H.

"Velmi spokojena !"

Předchozí1234


';