Běhounek Spa & Wellness

Recenze Běhounek Spa & Wellness

Lázně Jáchymov

Běhounek Spa & Wellness - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

96%Perfektní (Založeno na 153 hodnocení)
(153)

- 1.2.2024 -

Jana Č.

(#78633)

"Byli jsme velmi spokojeni "

- 1.2.2024 -

Helena K.

(#74211)

"OK"

- 29.1.2024 -

Vlastimil V.

(#78710)

"Plně."

- 24.1.2024 -

Ralf W.

(#74515)

"Wir meine Frau und Ich .... Fam. Wild waren sehr zufrieden. Das ganze Packet hat uns zufrieden Gestell, da wir auch zum ersten Mal vor Ort waren. !! 1. die Bereitschaft etwas zu tun ... :-) 2. die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft :-) 3. die Sauberkeit von A - Z und das den ganzen Tag überall :-) 4. die Verpflegung - perfekt, ausreichend und gut ... :-) 5. der Wellness - Dienstleistungen sehr angenehm... :-) Wir werden uns gegebenenfalls wieder gerne bei ihnen melden wollen, wenn wir einen weiteren Kururlaub planen"

- 16.12.2023 -

Marin O.

(#77785)

"Super!!!"

- 9.12.2023 -

Jana H.

(#77470)

"Dobrý den, stoprocentní spokojenost se vším.Nejskvělejší pobyt v životě. Pozornost jaké se mi dostalo blahopřáním a dortem k mým narozeninám bylo tak milé a vyvolalo to nadšení i v mé rodině. Za což moc všem děkuji.Můj pobyt byl zkrátka jedna velká pohádka.Ráda opět přijedu aspoň zarelaxovat.J.Hajná "

- 1.12.2023 -

Jaromír P.

(#72698)

"Výborně "

- 30.11.2023 -

Olga M.

(#73275)

"Bylo to Boží! Jsem spokojená a zdravá. Už se těším příští. Děkuji "

- 29.11.2023 -

Libor K.

(#76339)

"Na pokoji (224) bych přivítal nějaké pohodlné křesílko , a ne tu tvrdou židli sice s opěrkami, ale já jako starší člověk jsem se nemohl pohodlně opřít. Také by to chtělo nějakou měkkou podnožku pro nohy. "

- 23.11.2023 -

Kamil Š.

(#69346)

"Velmi spokojen "

- 21.11.2023 -

Zdenka L.

(#76520)

"Velice kvalitní a příjemné služby. Veliká spokojenost "

- 19.11.2023 -

Markéta C.

(#76539)

"Maminka přijela úplně maximálně spokojená."

- 13.11.2023 -

Jiřina S.

(#71460)

"Byla jsem spokojena, nemám co vytknout. Snad jen, že někdy bylo jídlo nedostatečně teplé."

- 12.11.2023 -

Roman L.

(#75908)

"Jezdím do Jáchymova pravidelně a byl jsem ubytován ve všech lázeňských domech a Běhounek patří mezi nejlepší. Jediné co bych mohl vytknout je propojovací chodba z Dalibora na Běhounek, kde byly sice radiátory, ale vyplé. Stačila by temperace! Když jděte chodbou po teplé koupeli máte obavu z prostydnutí. S pozdravem Roman Lhota"

- 11.11.2023 -

Miroslav S.

(#76220)

"Byli jsme velmi spokojeni, rádi se vrátíme."

- 2.11.2023 -

Karel J.

(#72150)

"Spokojenost veliká, jen je potřeba alespoň zavlažovat spojovací chodbu mezi Daliborem a Běhounkem. Jinak super, a určitě přijedeme příští rok. Jiřinec Karel"

- 1.11.2023 -

Marcela S.

(#76634)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Pobyt byl ale jen na 3 noci a bez procedur, takže příště pojedeme určitě na delší dobu."

Odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni.
Těšíme se na Vaší další návštěvu.
Guest service - Renata
- 24.10.2023 -

Hana Č.

(#71450)

"Příjezd do LD Běhounek se nedal vůbec najít. cesta byla rozkopaná a z rozkopané cesty vyčnívaly asi 4 kanalizační vpusti. Takto nebezpečnou cestu, která mohla zapřičinit poškození vozidla se nepodařilo opravit ani za 14 dní mého pobytu. Druhý den po mém příjezdu se poškodil jeden z rychlovýtahů a tak u výtahu vznikaly fronty. Poruchu výtahu vedení LD nebylo schopno nechat opravit ani za 14 dnů. Tyto závady znepřijemňovaly pobyt všem hostům LD Běhounek."

Odpověď:
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení Vašeho pobytu, které je pro nás vždy velkým povzbuzením do další práce.
Bohužel, příjezdová cesta je rozkopaná z důvodu výstavby nových městských parkovacích míst – stavbu zajištuje město, hotel to nemůže nijak ovlivnit.
K vaší připomínce o závadě výtahu, opravu provádí odborný pracovník servisní firmy, která smluvně zajišťuje servis výtahu. Závada nebyla možná technicky okamžitě opravit.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaší další návštěvu.
Guest service - Renata
- 22.10.2023 -

Jiří S.

(#74170)

"Naprosto spokojen, jediná má výtka je k nefunkčnosti jednoho z výtahů po celou dobu mého pobytu. Z hlediska zdravotního postižení řady klientů považuji zajištění servisních služeb nedostatečné. "

- 18.10.2023 -

Eva D.

(#67727)

"S pobytem jsme byly velmi spokojené"

Předchozí1234...


';