Akademik Běhounek

Recenze Akademik Běhounek

Lázně Jáchymov

Akademik Běhounek - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 91 hodnocení)
(91)

- 5.5.2016 -

Anonym

"V lázních se nám moc líbilo a určitě bychom chtěli vašich služeb znovu využít pokud by byla nějaká akce se slevou prosíme o zaslání.Uroveň ubytování jsem dala nižší matračku jsem měla z kopce,měla jsem obavu že sletím."

- 8.3.2016 -

Anonym

"Byl to Vánoční dárek pro mou maminku,maminka přijela velice spokojená a chce příští rok opět do Vašich lázní,velké díky Jirků Hana /dcera/"

- 21.1.2016 -

Anonym

"Vše bylo naprosto vpořádku jen ta cena za 6 nocí nemusela být tak drahá.Děkuji Ivičičová "

- 21.1.2016 -

Anonym

"Dobrý den,určitě jsme byli spokojeni,podle možnosti si pobyt zopakujeme. dík Longauerovi"

- 1.12.2015 -

Anonym

"Milý a velmi ochotný personál, služby na úrovni."

- 26.11.2015 -

Anonym

"Moc a moc spokojeni s celým pobytem.Těšíme se na další návštěvu v těchto lázních. Velíškovi"

- 26.7.2015 -

Anonym

"vše perfektní"

- 29.6.2015 -

Anonym

"Nebyla jsem spokojené se službou personálu. Vzhledem k tomu, že nebyla protiskluzová podložka ve sprše, si maminka velmi bolestivě zranila levou nohu. Maminka má problémy s hojením (špatná srážlivost krve), a tak nebude moci dlouho chodit. Jela do lázní, aby se jí zlepšila pohyblivost a vrátila se s tím, že nesmí nohu namáhat a musí nějaký čas chodit co nejméně. Snad bude chtít i nadále pokračovat v léčebných kůrách ve Vašich lázních, které jí velmi pomáhají. "

- 1.6.2015 -

Anonym

"Moc se nám u Vás líbilo, chtěli bychom si pobyt zopakovat. S pozdravem Linhartovi"

- 1.6.2015 -

Anonym

"Byli jsme spokojeni Nohavicovi"

- 27.5.2015 -

Anonym

"Velice spokojeni a rádi bychom tento pobyt za tuto cenu absolvovali i s přáteli na podzim znovu. Prosím o zaslání nabídky na email. Moc děkuji. Přeji hezký den."

- 22.5.2015 -

Anonym

"rádi se vracíme na pobyt s radonovými koupele s nástupem 18,06 2015 na dobu 12 dnů. Mačková Růžena a Karel Matička"

- 18.5.2015 -

Anonym

"Byl jsem maximálně spokojen se vším. Nemám žádné výhrady."

- 8.10.2014 -

Anonym

"Vážení moc bych Vám chtěla poděkovat za strávený pobyt u Vás ještě jsem si 3 dny přikoupila i procedury.Velmi se mi líbilo i přístup Vašich zaměstnanců byl perfektní.Vím jaká je práce s lidmi každému se človék zavděčit nemůže,znám to pracuji již 50 rok za pultem/ 30 let jako vedoucí potravinářské prodejny /Určitě se k Vám příští rok zase vrátím když mě to zdraví dovolí.Přeji všem hodně zdraví ahlavně hodně spokojených klientů.S pozdravem Kratochvílová Margit"

- 19.8.2014 -

Anonym

"Pobyt v lázních Jáchymov neměl chybu, všechno super!!!"

- 2.8.2014 -

Anonym

"Děkuji vše se mi při pobytu ve vašem hotelu líbilo se vším jsem byla spokojená, snad jen s tím, že do bazénu jsem se dostala jen náhodně a to pouze jednou, přitom někteří (zřejmě znalci toho že je předem potřebná rezervace na kterou není upozorňováno)se do bazénu dostali denně. "

- 26.10.2013 -

Anonym

"Dobrý den ještě jednou děkuji,byli jsme skutečně spokojeni a proto dáváme plný počet bodů a zároveň se těšíme na zopakování našeho pobytu u vás a to určitě tentokrát více dní.Ještě jednou děkujem Malý Vl."

- 31.7.2013 -

Anonym

"- jako manželský pár bychom přivítali spojené postele, - matrace byly měkké nebo proleželé??, péřová přikrývka v létě nevhodná Koupelna super"

- 4.2.2013 -

Anonym

"Pokoje byly pěkné a čisté, jediným mínusem, pro nás, byly oddělené postele. "

- 2.2.2013 -

Anonym

"Bylo to bezva."



';