Nabídka pobytů na letní sezonu 2024 včetně vstupů do vodních parků a vstupu na lanovku

Nabídka pobytů na letní sezonu 2024 včetně vstupů do vodních parků a vstupu na lanovku

20.12.2023

Vážení klienti,

dovolujeme si Vás informovat o nabídce letních pobytů v hotelech TMR s platností od 21.4. do 30.11. 2024. V případě, že rezervujete jakýkoliv pobyt v jednom ze slovenských hotelů společnosti TMR, bude Vám poskytnuta vstupenka na lanovku a také vstup do jednoho z vodních parků.

Podmínky pobytu od 21.4. do 30.11. 2024:

Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.

1. Lístek na lanovku
Lístek na lanovku je nepřenosný a v daný den pobytu ho lze využít pouze na jednom, Vámi zvoleném úseku. V případě, že se pobyt uskuteční mimo provozních dní lanovek v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách, nebo bude provoz lanovek z důvodu nepříznivého počasí nebo jiných nepředvídaných okolností přerušen, klientovi nevzniká právo na jakoukoliv finanční nebo nefinanční kompenzaci nebo náhradu. Lístek na lanovku ve Vysokých Tatrách lze využít na zpáteční jízdu ve vybraných úsecích: Tatranská Lomnica – Skalnaté Pleso – Lomnické sedlo nebo Starý Smokovec – Hrebienok nebo Štrbské Pleso - Solisko, podle aktuálního provozu lanových drah. Lístek na lanovku neplatí pro trasu Skalnaté Pleso - Lomnický štít.
Lístek na lanovku v Nízkých Tatrách lze využít na zpáteční jízdu v úsecích Biela púť - Priehyba - Chopok – Kosodrevina - Krupová a stejnou trasou zpět. Z Chopku Juh platí lístek na stejnou trasu v opačném směru.

2. Vstup do vodního parku
Během pobytu má klient nárok navštívit i vodní park Tatralandia nebo Bešeňová. Počet vstupů se rovná počtu nocí během pobytu. Vstupy jsou celodenní, nepřenosné, jednorázové a platí výlučně během trvání pobytu.

  • Klient ubytovaný v Holiday Village Tatralandia: v rámci pobytu má neomezené vstupy Aqua Ticket do vodního parku Tatralandia (platí v den příjezdu i v den odjezdu) a navíc může využít jednorázové vstupy Aqua Ticket do vodního parku Bešeňová (počet vstupů = počtu nocí).
  • Klient ubytovaný v jednom z hotelů v Bešeňové – Hotel Bešeňová, Galeria Thermal Bešeňová nebo Hotel Akvamarín Bešeňová: v rámci pobytu má neomezené vstupy Aqua Ticket do vodního parku Bešeňová (platí v den příjezdu i v den odjezdu) včetně jednorázového vstupu do saunového světa Harmonie (počet vstupů = počet nocí, možnost využít v den příjezdu nebo v den odjezdu), a navíc může využít jednorázové vstupy Aqua Ticket do vodního parku Tatralandia (počet vstupů = počtu nocí).
  • Klient ubytovaný v jednom z hotelů ve středisku Jasná – Hotel Tri Studničky, Hotel SKI, Hotel Liptov, Hotel Pošta, Hotel Grand Jasná, Chalets Jasná Collection, Hotel Srdiečko nebo v jednom z hotelů ve středisku Vysoké Tatry – Hotel FIS, Grandhotel Praha, Grandhotel Starý Smokovec, Apartmány Horec: klient má možnost využít jednorázový vstup do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová podle vlastního výběru v daný pobytový den.

Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.