Bertiny lázně

Recenze Bertiny lázně

Lázně Třeboň

Bertiny lázně - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 471 hodnocení)
(471)

- 2.4.2019 -

Hana D.

"Spokojenost"

- 2.4.2019 -

JUDr.Věra K.

"Nadmíru ochotný,vstřícný,milý a příjemný perzonál!!! Procedůry na vysoké úrovni. Absolutně nás zklamal provoz v jídelně a kvalita stravy. Ale přes tento nedostatek se určitě vrátíme. Děkujeme všem. "

- 1.4.2019 -

Ludmila B.

"Byli jsme v Berte už poněkolikáté a velká spokojenost. Určitě se zase vrátíme. "

- 29.3.2019 -

Jana P.

"Byli jsme spokojeni jen na slabý servis restaurace Adela."

- 27.3.2019 -

Mudr. Ivan B.

"Pobyt hodnotíme velmi dobře, s jedinou výjimkou , a to jsou večeře . Tam je naprostý zmatek při konzumaci jídla i při výběru příloh .Před rokem jsme byli spokojeni nyní vidíme , že kapacita jídelny je nedostatečná. Tu stokorunu si nechte na vylepšení této situace . Zdravíme a těšíme se na další naši návštěvu..Prof.MUDr.Ivan Bouška CS. "

- 26.3.2019 -

Jan B.

"S pobytem jsem byl docela spokojený. Zaznamenal jsem jeden nedostatek: Domnívám se, že v konopných koupelích chybí čidlo na měření teploty lázně a já ji měl významně teplou (odhaduji 40 °C) až jsem se musel ozvat. Jinak dobré."

- 26.3.2019 -

Ludmila T.

"Dobrý den. Velmi se nám u vás líbilo. S ohledem na vámi plánovanou rekonstrukci Bertiných lázní nám prosím dejte předem vědět, kdy lázně opět zprovozníte, abychom k vám mohli znovu přijet. Ladislav a Ludmila Tichých z Prahy"

- 20.3.2019 -

Marie H.

"Pobyt v Bertiných lázní jsme si užili, hlavně také proto, že nám byly dobře naplánované procedury a mohli jsme ještě navštívit zámek i pivovar . Příště by to chtělo na více dní."

- 19.3.2019 -

Jiří V.

"S pobytem jsme byli spokojeni"

- 19.3.2019 -

Pavla L.

"Vše proběhlo v pořádku podle našich očekávání jak s ubytováním , tak i s procedurami. Jídlo bylo chutné, ale příliš klasická nabídka. Uvítala bych větší nabídku nemasových jídel, obilných kaší apod. Ale také dobré šunky místo několika trvanlivých salámů a párků. "

- 15.3.2019 -

Zdeněk P.

"Až na poruchu vody, a tím i přesuny procedur, bez problémů."

- 15.3.2019 -

Anna G.

"spokojenost"

- 15.3.2019 -

Irena T.

"Byli jsme spokojeni s milým prostředím, ochotou personálu a hlavně s procedurami."

- 15.3.2019 -

Jiří G.

"Ubytován přiměřené době a účelu pobytu, stravování na velmi dobré úrovni, přivítali bychom více jídel s nižší kalorickou hodnotou. Výběr jídel velmi dobrý, v Třeboni,kraji rybářském, by mohla být ryba na jídelníčku častěji. Personál ochotný a příjemný, vstřícný k přáním i řešení drobných pochybení klientů, velmi kladně hodnotíme třídění odpadů. Jako samoplátce velmi vysoko hodnotím rozplánování procedur, zbývá čas i na další relaxační aktivity - procházky, bazén, sauna a pod. "

- 14.3.2019 -

Alena A.

"Vše v pořádku."

- 14.3.2019 -

Vladimír S.

"průměr"

- 14.3.2019 -

František R.

"spokojenost se vším"

- 14.1.2019 -

Judr. Alžběta M.

"Při obsazování pokojů se nebere zřetel na samoplátce, byla jsem ubytována v pokoji s výhledem na kouřící komín. Podle mého názoru nejhorší jednolůžkový pokoj v hotelu."

- 14.1.2019 -

Judr. Alžběta M.

"Byla jsem u vás ubytována 3 týdny v jednolůžkovém pokoji č. 103, který byl sice v tichém místě ale z pokoje byl výhled jen na protější budovu a¨ kouřící komín. Ani jsem neviděla ven, jaké je počasí. Při obsazování pokojů se vůbec nebere zřetel na to, že samoplátce by si zasloužil alespoň pobyt s výhledem."

- 7.1.2019 -

Helena J.

"Zažíli jsme příjemné chvíle,. Děkujeme za vstřícný přístup a milé jednání ze strany vašeho personálu. Prostředí lázní i ubytování nemělo chybu. Ještě jednou děkujeme a budeme doporučovat svým známým."



';