Bertiny lázně

Recenze Bertiny lázně

Lázně Třeboň

Bertiny lázně - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 471 hodnocení)
(471)

- 4.1.2019 -

Zdenka D.

"Při příjezdu se nedaly zavřít dveře u sprchového koutu, opravář přišel asi třetí den. "

- 2.1.2019 -

Lubomír S.

"Pokoje jsou poměrně malé, v loni bylo v lázních Aurora stravování ještě o něco lepší."

- 1.1.2019 -

Miluše L.

"Dobrý den. Byla jsem poprvé v životě v lázních . Procedůry se mi moc líbily a možnost využití bazenu také.. S pokejem už to bylo horší. Větrák , který se automaticky spouští při rozsvícení světla do koupelny může budit v noci spolubydlící. Televize také neměla čistý příjem. Lednice mi doma také tolik nehučí, i když mám větší. To vše jsou celkem prkotiny. Nejhorší pro mne bylo chování recepčních. I když se tvrdí, že jsou to o proti Lázním Aurora, lázně domácího typu, tak jejich chování tomu neodpovídalo. V den příjezdu nás ubytovávali způsobem, který první dojem při vstupu určitě pokazil. Bez úsměvu, jako kolovrátek. Při dotazech na místní dopravu, na vánoční mše , nic. Jen pan portýr by zasluhoval jedničku. Co se týče jídla, to bylo moc dobré a hodně, Jen při vánočním pobytu bych čekala jiné stolování. Malá svíčka a jiné prostírání po celý pobyt, nejen na Štědrý den. Za dárečky moc děkuji. I když nevím, jak se komu rozdělovaly. Jedni prý dostali i pivo či brusinkový likér. my dostaly dezertní příbory- hezké- a kalendář, který určitě kvůli rozměrům spousta lidí na pokojích zanechala či vrátila , stejně jako já. S malým zavazadlem do vlaku by to šlo špatně přivézt domů. Ještě co bych změnila- zbytečně moc velké teplo. Všude. Ptali jste se mne na hodnocení. Tak jsem napsala jak jsem pobyt hodnotila já. Přeji do Nového roku hodně spokojených klientů a úsměv v duši, když někdy není na tváři. M. Lebedová"

- 21.12.2018 -

Jarmila J.

"Skvělé!"

- 17.12.2018 -

Jiřina G.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni."

- 15.12.2018 -

František K.

"Luxusní ubytování, klid a pohoda. Chce to ale příště delší pobyt, prodloužený víkend utekl rychle. Rádi bychom se do Bertiných lázní jednou vrátili."

- 14.12.2018 -

Věra R.

"Pobyt v lázních se nám líbil, rádi se budeme vracet, jen jídlo bylo opravdu dietní. Myslím, že aspoň jedno z výběru by mohlo být trošku méně dietní."

- 10.12.2018 -

Jiří H.

"Pobyt výborný. Negativa - nevyšlo nám počasí a přivítali bychom dřívější čas večeře."

- 5.12.2018 -

Karel U.

"moc se mi libilo prijedu znovu"

- 5.12.2018 -

Karel S.

"Kromě stravování ( v restauraci Adéla bylo o půl dvanácté na výběr z poledního menu pouze jedno jídlo ) bylo vše OK.."

- 4.12.2018 -

Helena Č.

"Spokojeni velmi"

- 3.12.2018 -

Oldřich M.

"S pobytem jsme byli spokojeni personál splnil naše přání ohledně klíčů všechno bylo fajn děkujeme."

- 30.11.2018 -

Bohuslava V.

"Super, nemělo to chybu. Vrátíme se."

- 28.11.2018 -

Božena S.

"Vše bylo v pořádku."

- 26.11.2018 -

Luboš B.

"+: Spokojeni; pobyt stojí za opakování. -: Na pokoji se při zapnutí osvětlením koupelny vždy zapnul i hlučný ventilátor; samostatný spínač byl nefunkční. Dámy na recepci by mohly být milejší. Bylo by příjemné moci si k večeři v jídelně objednat pivo, aniž by host musel kvůli tomu vážit odchod do restaurace Adéla a vypít pivo tam. "

- 20.11.2018 -

Lenka B.

"Velká spokojenost s poskytovanými procedurami, oceňujeme možnost doobjednání masáží, ochotu personálu a dodržení časového rozpisu procedur. "

- 9.11.2018 -

Marie H.

"V Auroře jsem byla spokojenější."

- 6.11.2018 -

Eliška N.

"S pobytem jsme byli spokojeni, bohužel byl krátký ale snad nám to ještě někdy vyjde a rádi přijedeme. Srdečně zdravíme."

- 2.11.2018 -

Miloš O.

"Naprostá spokojenost. Na recepci ženy nejen krásné, ale ochotné a milé. Pokojské poctivé- všude čisto. Na procedurách ošetřovatelky vstřícné, masáže bezchybné. Celkově lázně Berta působí uklidňujicím rodinným dojmem. "

- 30.10.2018 -

Hana K.

"Byli jsme velice spokojeni"



';